Ersen Martin İspanya Yolcusu

Trabzonspor bu sezon Avrupa'ya ikinci futbolcusunu göndermek üzere. Bursaspor maçı öncesinde Lig TV'ye açıklama yapan Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, İspanyol Recreativo De Huelva Kulübü'nün Ersen Martin için resmi teklifi Trabzonspor'a ilettiğini

Ersen Martin İspanya Yolcusu

Trabzonspor bu sezon Avrupa'ya ikinci futbolcusunu göndermek üzere. Bursaspor maçı öncesinde Lig TV'ye açıklama yapan Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, İspanyol Recreativo De Huelva Kulübü'nün Ersen Martin için resmi teklifi Trabzonspor'a ilettiğini ve konuyu değerlendirmeye başladıklarını açıkladı.
 
Lig TV'den Deniz Türker'e açıklamalarda bulunan Sayitoğlu, "Recreativo de Huelva Kulübü, Ersen Martin ile ilgili resmi talebini yaptı. Yönetim kurulu olarak teklifi inceliyoruz. Başkanımız şu anda İstanbul'da. Başkanımızın da iznini aldığımız taktirde bu transfer gerçekleşebilir." dedi.
 
Sayitoğlu açıklamasının devamında, Ersen Martin transferi gerçekleştiği taktirde, forvet hattı için transfer çalışmalarına başlayacaklarını, bu mevkii için düşündükleri ismin ise teknik direktör Ziya Doğan'ın kafasında netleştiğini açıkladı 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor