Ersen Martin Gaziantep'te

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, transfer çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, ''Bir süredir görüşme halinde olduğumuz, İspanya'da futbol hayatını sürdüren Türk oyuncu Ersen Martin ile her konuda anlaşmaya vardık'' dedi. Kızıl, transf

Ersen Martin Gaziantep'te
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, transfer çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, ''Bir süredir görüşme halinde olduğumuz, İspanya'da futbol hayatını sürdüren Türk oyuncu Ersen Martin ile her konuda anlaşmaya vardık'' dedi.

Kızıl, transfer çalışmalarının sürdüğünü, daha önce anlaşmaya vardıkları ve isimlerini açıklamayı şu anda sakıncalı gördükleri futbolcuları Gaziantep'e çağırarak imza attıracaklarını söyledi.

Kızıl, Ersen Martin'in, ilerleyen günlerde Gaziantep'e gelerek 2 yıllık sözleşmeye imza atacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler