Ermeniler Azeri takımının peşinde

MFC Karabakh Moscow takımına Ermeniler göz dikti.

Ermeniler Azeri takımının peşinde

Azerbaycan Futsal Liginde mücadele eden ve yaşadığı maddi imkansızlıklar nedeniyle kapanma noktasına gelen MFC Karabakh Moscow takımına Ermeniler göz dikti.

Lig’de aldığı başarılı sonuçlar sonrasında Ermeniler’in takımın kendilerine satılması konusunda oyunculara ve yöneticilere baskı yaptığı öğrenildi. Takımı Ermenilere satmak istemeyen ancak maddi sıkıntı nedeniyle zor durumda olan MFC Karabakh Moscow takımının, deplasmanlara ceplerinden para vererek gittikleri belirtildi. Takım kardeş ülke Türkiye’den yardım bekliyor.

MFC Karabakh Moscow takımının hem oyunculuğunu hem de antrenörlüğünü yapan Elnur Veliyev, Ermeni Artax takımının kendilerini almak istediğini belirterek, “Oyuncularımız bu isteği ısrarla reddediyor. Eğer bize maddi anlanmada destek verilirse Azerbaycan bayrağını büyük ligde dalgalandırabiliriz. Elbette Azerbaycan’dan farklı olarak Ermenilerin bu takıma ilgi göstermesi üzücü bir durumdur” dedi.

Takımın gösterdiği başarıların ortada olduğunu ifade eden Elnur Veliyev Karabağ’a destek çıkan yok diyerek sitemlerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler