"Erman'ı öldüreceklerdi"

Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar, NTV'deki "Not Defteri" programına katıldılar. Çakar, Toroğlu yüzünden Gürcistan'da ölümden döndüğünü söyleyerek şunları anlattı: "Erman, benden bir yıl önce Dinamo Tiflis'in maçını yönetmiş. Gürcüler, Erman'a şike önermişler.

"Erman'ı öldüreceklerdi"

Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar, NTV'deki "Not Defteri" programına katıldılar. Çakar, Toroğlu yüzünden Gürcistan'da ölümden döndüğünü söyleyerek şunları anlattı: "Erman, benden bir yıl önce Dinamo Tiflis'in maçını yönetmiş. Gürcüler, Erman'a şike önermişler. O da UEFA'ya bunu rapor etmiş ve bu yüzden Dinamo Tiflis takımına iki sene men cezası verilmiş. Bu yüzden çok zor durumda kaldım. Gürcü mafyası bana 'Erman Toroğlu'nu Ankara'da öldürecektik. Araya Süleyman Demirel girdi. Hayatını bağışladım' dedi. Yoksa adamlarına öldürteceklermiş."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor