Erkan'ın menajerinden transfer açıklaması!

Trabzonspor ve Fenerbahçe'ye transferi söz konusu olan Erkan Zengin'in menajeri Patrick Mörk, tecrübeli futbolcunun durumuyla ilgili olarak şu anda yorum yapmayacağını söyledi...İsveçli menajer, "Şu anda Eskişehirspor'la bir görüşme süreci yaşıyoruz. Dola

Erkan'ın menajerinden transfer açıklaması!
Trabzonspor ve Fenerbahçe'ye transferi söz konusu olan Erkan Zengin'in menajeri Patrick Mörk, tecrübeli futbolcunun durumuyla ilgili olarak şu anda yorum yapmayacağını söyledi...

İsveçli menajer, "Şu anda Eskişehirspor'la bir görüşme süreci yaşıyoruz. Dolayısıyla biz söyleyeceklerimizin tamamını zaten kulübe söylüyoruz ve söylemek zorundayız" dedi.  

HER ZAMAN İLGİ VAR 
Trabzonspor ve Fenerbahçe konusunda özellikle yorum yapmayacağını belirten Mörk, "İyi bir futbolcunun her zaman talipleri vardır. Erkan'la Avrupa'nın değişik yerlerinden ilgilenen pek çok kulüp var. Her zaman olmuştur. Ancak biz bunları sadece kulüple konuşabiliriz. Daha doğrusu buna mecburuz" ifadelerini kullandı. 

ŞU ANDA SADECE KULÜPLE KONUŞMAK ZORUNDAYIZ  
Erkan'ın Eskişehirspor'la kontratının devam ettiğini belirten Patrick Mörk, "Bundan sonrasında ne olacağını görmek gerekir. Bakacağız ve karar vereceğiz. Bakalım neler olacak" dedi.  

Patrick Mörk, şu anda İsveç'te olduğunu sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor