Erkan Zengin ve Trabzonspor... AÇIKLAMA VAR!

Transfer gündeminin bir numaralı ismi Eskişehirspor'lu Erkan Zengin Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe başta olmak üzere birçok takımın transfer gündeminde olmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi. Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, Galatasaray ve Fe

Erkan Zengin ve Trabzonspor... AÇIKLAMA VAR!

Transfer gündeminin bir numaralı ismi Eskişehirspor'lu Erkan Zengin Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe başta olmak üzere birçok takımın transfer gündeminde olmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi. 

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe başta olmak üzere birçok takımın transfer gündeminde yer alan Erkan Zengin, açıklamalarda bulundu. Eskişehirspor’da başarılı bir sezonu geride bıraktığını ifade eden Erkan şunları söyledi:

"Böyle önemli takımların beni istemesi tabi ki çok güzel. Ama kulübümle sözleşmem var ve onlar bu konuda bir açıklama yapmadan benim konuşmam doğru olmaz. Her takımda direkt oynayacağıma inanıyorum. Hangi takım olursa olsun benim için fark etmez. Yedek kalmayı kendime yediremiyorum. Bu konuda çok hırslıyım. Oynayamazsam da orada durmam. Şu anda transferimle ilgili net bir şey söyleyemem. Ama tekrar söylüyorum adımın bu kadar gündemde olması tabi ki beni çok mutlu ediyor."  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler