Erkan Zengin Trabzonspor'un gündeminde mi?

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Eskişehirsporlu Erkan Zengin'in Trabzonspor ile anlaştığı yönündeki haberlere ilişkin, "İki gün sonra karşılaşacağımız bir takımın futbolcusu için bu tür söylentileri çıkarmak bizim tarzım

Erkan Zengin Trabzonspor'un gündeminde mi?

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Eskişehirsporlu Erkan Zengin'in Trabzonspor ile anlaştığı yönündeki haberlere ilişkin, "İki gün sonra karşılaşacağımız bir takımın futbolcusu için bu tür söylentileri çıkarmak bizim tarzımız değildir. Dolayısıyla bugün itibarıyla Erkan Zengin’in transferiyle ilgili bir konu gündemimize gelmemiştir" dedi.

Aslan, yaptığı açıklamada, bu sezon başında belirledikleri şampiyonluk hedeflerinden sapma gibi bir durumun söz konusu olmadığını, teknik direktör Ersun Yanal'ın devre arasında transfer isteğinin olması halinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirtti.

Ligde pazartesi günü Eskişehirspor ile oynayacakları karşılaşmaya odaklandıklarını ifade eden Aslan, "Gündemimiz Eskişehirspor maçı. Erkan Zengin'in transferiyle ilgili bu aşamada bir çalışmamız söz konusu değildir" diye konuştu.

Aslan, maçlar devam ederken bir kulübün sözleşmeli futbolcusunun bu şekilde dillendirilmesinin tarzları olmadığını söyleyerek, şöyle devam etti:

"Önceki sezonlarda bazı İstanbul kulüplerinin bir takımla maç yapacakları günün arifesinde o takımın futbolcusu ile ilgili transfer söylentileri çıkararak moral ve motivasyon bozma taktikleri uyguladıklarına hepimiz şahit olduk. Bugün de birileri bizi bu tür oyunların içine çekmeye çalışıyor. Yönetim olarak bu tür oyunları ahlak dışı olarak görüyoruz. İki gün sonra karşılaşacağımız bir takımın futbolcusu için bu tür söylentileri çıkarmak bizim tarzımız değildir. Dolayısıyla bugün itibarıyla Erkan Zengin’in transferiyle ilgili bir konu gündemimize gelmemiştir. Şayet hocamızın böyle bir isteği olursa devre arasında önce kulübü ile sonra da kendisi ile görüşürüz."

- "Kazanmaktan başka bir çaremiz yok"

Ligin ilk yarısının son iki haftasında önce sahalarında Eskişehirspor ile sonra da deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacaklarını dile getiren Aslan, "Zirve yarışı için bu maçları kazanmaktan başka çaremiz yok. İki maçı da kazanarak devre arasına kayıpsız girmek istiyoruz" dedi.

Aslan, bu maçlarda bir sürprizle karşılaşmak istemediklerini kaydederek, futbolcularının Ersun Yanal önderliğinde titiz bir şekilde hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor karşısında aldıkları 9-0'lık tarihi galibiyete değinen Aslan, "(PTT 1. Lig takımına karşı maça niye bu kadar asıldınız) şeklindeki eleştirileri haksız buluyorum. O maçta, gerçekten futbolcularımız çok hırslıydı. Bu hırs, yönetim olarak bizlerin ve hocamızın beklentilerinin futbolcular tarafından iyi algılandığını göstermektedir. Yani sadece o maçta değil, bundan sonraki maçlarda bunun devam edeceğinin bir işaretiydi bence. Zira son birkaç maçtır 'futbolcular maça iyi asılmıyor' şeklinde eleştiriler olmuştu, doğrusu biz de gayretlerini eksik görüyorduk. Umudumuz bu hırsın sezon boyu bütün maçlarda devam etmesidir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler