Erkan yine konuştu! Yine Trabzon demedi!

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan ancak kulübü Eskişehirspor ile sorunlar yaşayan Erkan Zengin, geleceği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.Şu anda Stockholm'da bulunan Erkan Zengin, transferindeki son gelişmeleri ve Eskişehirspor B

Erkan yine konuştu! Yine Trabzon demedi!

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan ancak kulübü Eskişehirspor ile sorunlar yaşayan Erkan Zengin, geleceği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Şu anda Stockholm'da bulunan Erkan Zengin, transferindeki son gelişmeleri ve Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ın kendisi hakkında söylediği sözleri değerlendirdi.

Transfer süreci

İsveç basınına demeç veren Erkan, "Kulüpten, 12 Ocak'a kadar diğer kulüplerle görüşmek için serbest olduğuma dair bir yazı aldım. Ayrılmam için, bana borçlu oldukları 800 bin euroyu üzerime alacaktım ve benim için 500 bin euro alacaklardı, toplamda 1.3 milyon euro. Kulübün benim transferimden para alabilmesi önemliydi. 5 sene geçirdiğim kulübe yardım etmek istedim" dedi.

"Herkese hoşçakal dedim"

Fenerbahçe ile her konuda anlaştığının altını çizen Erkan Zengin, "Fenerbahçe ile her konuda anlaşmamın ardından, evi sattık ve kulüpteki herkese hoşçakal dedim fakat daha sonra başkan telefonla aradı ve bana borçlu oldukları 800 bin euroyu ödediklerini söyledi. Yani, yeniden onların oyuncusu oldum" diye konuştu.

"Bana sadece Fenerbahçe teklif yaptı"

Erkan şöyle devam etti: "Başkanın, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmesini bekliyorum. Beni isteyen tüm kulüplere teşekkür ediyorum ancak bana sadece Fenerbahçe teklif yaptı. Artık geri dönüş yok. Bir daha Eskişehirspor için oynamayacağım"

Hoşcan'a tepki

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ın sözlerini de değerlendiren Erkan, "Birbirinize verdiğiniz sözlerin arkasında durmanız gerekiyor. Bana böyle davranılmasını kabul edemem, gerçekten çok kötü. 5 senedir kulüpteyim ve kulüp için her şeyimi verdim. Şimdi başkan, başka bir kulübü değil Fenerbahçe'yi istediğime saygı duymak zorunda" diyerek sözlerini tamamladı.

Erkan'dan yine Trabzonspor mesajı yok

Bilindiği gibi Erkan Zengin geçen haftadan beri benzer açıklamaları yapmış ve Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de oynayacağını söylemişti. Bu açıklamaları nedeniyle de Trabzonspor oyuncudan vazgeçmişti.

Ancak çıkan son haberlerde, Fenerbahçe'nin yüksek bir bonservis bedeli ödmekten kaçınması nedeniyle işi yavaşlatması ile Trabzonspor'un yeniden devreye girdiği belirtilmişti. Hatta Fenerbahçe ile masaya oturmadan önce mailler aracılığı ile Trabzonspor'a davetiye gönderen Erkan'ın, "Sadece Fenerbahçe'de oynarım" inadından da vazgeçip Ersun Yanal'ın baskısı ile bordo mavili ekibe yakınlaştığı ifade ediliyordu.

Bu gelişmelerin ardından İsveç'e dönen oyuncunun burada yapacağı açıklamalar merak ediliyordu. Fakat İsveç basınına konuşan futbolcunun görüşlerinde hiçbir değişiklik olmadığı görüldü. Erkan "Sadece Fenerbahçe'de oynarım" ifadelerini sürdürürken, Trabzonspor için hiçbir olumlu sinyal göndermedi. Bu ifadelerle birlikte Erkan transfer için gemileri yakmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor