Erkan Trabzon'a gidebilir

Patrick Mörk, "Eskişehirspor, Trabzonspor ile anlaşmış. Erkan isterse oraya gidebilir. Orta yol bulunmalı" dedi, gözler artık imzaya çevrildi.Trabzonspor, Erkan Zengin transferinde adım adım mutlu sona ilerliyor. Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ın, "Bi

Erkan Trabzon'a gidebilir

Patrick Mörk, "Eskişehirspor, Trabzonspor ile anlaşmış. Erkan isterse oraya gidebilir. Orta yol bulunmalı" dedi, gözler artık imzaya çevrildi.

Trabzonspor, Erkan Zengin transferinde adım adım mutlu sona ilerliyor. Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ın, "Biz, Trabzonspor ile anlaştık" açıklamasının ardından, Erkan'ın menajeri Patrick Mörk de oyuncusunun son durumu hakkında bilgi verdi.

Mörk, "Eskişehirspor, Trabzonspor ile görüşmüş ve anlaşmış. Erkan isterse oraya gidebilir tabii" diyerek ilk kez Trabzonspor konusunda ılımlı mesaj verdi.

F.BAHÇE İÇİN YANIT YOK!

"Fenerbahçe'nin teklifi hala geçerli mi?" sorusuna, "Bu noktada bir şey söylemek zor" yanıtını veren Patrick Mörk, "Gelinen noktada tüm taraflar arasında en uygun bir çözüm bulunmaya çalışılmalı" ifadesini kullandı. Eskişehirspor ile bonservis konusunda anlaşarak Fenerbahçe'nin bir adım önüne geçen bordo-mavili yönetimin, Erkan Zengin ve eşini ikna etmek için görüşmelerini sürdürdüğü ve imzaların her an atılabileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor