Erkan için yeni iddia!

Trabzonspor'un gündeminde olan ve transferi gerçekleşmesi beklenen Erkan Zengin için Fenerbahçe'nin devreye girdiği öne sürüldü. Erkan Zengin'in Eskişehir ile yollarını ayırma kararı almasının ardından adı Trabzonspor'la daha sık anılmaya başlayan Erkan Z

Erkan için yeni iddia!
Trabzonspor'un gündeminde olan ve transferi gerçekleşmesi beklenen Erkan Zengin için Fenerbahçe'nin devreye girdiği öne sürüldü.
 
Erkan Zengin'in Eskişehir ile yollarını ayırma kararı almasının ardından adı Trabzonspor'la daha sık anılmaya başlayan Erkan Zengin için Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'nin de talip olduğu iddia edildi.
 
Oyuncunun menajeri Patrick Mörk transferle ilgili yaptığı açıklamada, ''Kulübün Erkan'a önemli bir borcu var. Biz de hakkımızı arama kararı aldık. Durum şuan için net değil. Kulübün 4 Ocak'a kadar vakti var'' ifadelerini kullandı.
 
Erkan Zengin için birkaç gün içerisinde yeni bir kulüp bulacaklarını söyleyen Mörk, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor iddialarının sorulmasına üzerine, ''Türkiye'de çok büyük 4 kulüp var ve biz bunların iki tanesiyle görüşüyoruz. Şu an için daha fazlasını söyleyemem ama umarım en kısa sürede sonuçlandıracağız'' şeklinde konuştu.
 
Erkan Zengin'in arap saçına dönen transferinde yaşananlar için "menajer oyunu" iddiaları da ortaya atılmaya başlandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor