Ergin Ataman'dan Aziz Yıldırım'a rest!

Aziz Yıldırım'ın, "Bir antrenör hem milli takımı hem kulüp takımını çalıştıramaz" şeklindeki çıkışı sonrası gözler Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ile erkek ve kadın milli takımlarının Galatasaraylı antrenörleri Ergin Ataman ve Ekrem Memnun'a

Ergin Ataman'dan Aziz Yıldırım'a rest!

Aziz Yıldırım'ın, "Bir antrenör hem milli takımı hem kulüp takımını çalıştıramaz" şeklindeki çıkışı sonrası gözler Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ile erkek ve kadın milli takımlarının Galatasaraylı antrenörleri Ergin Ataman ve Ekrem Memnun'a çevrildi.

Federasyon başkanı Erdenay, 'basketfaul.com'da yer alan açıklamasında, "Bu sezon (2015-16) sona erdiğinde Ergin Ataman ve Ekrem Memnun'dan kulüp ya da milli takımdan birini seçmelerini isteyeceğiz" diyerek, bu konudaki tavrını belli etti.

ATAMAN: BEN MİLLİ TAKIMA UZUN VADELİ PROJELER İÇİN GELDİM

Ergin Ataman ise NTV Spor'a verdiği demeçte ilginç ifadeler kullandı. Erkek Milli Takımı'nın başına gelirken uzun vadeli program yaptığını vurgulayan Ataman, "Böyle bir ortamda takımın, genç oyuncuların konuşulması yerine böyle iddiaların gündeme gelmesi beni üzüyor. Ben, geçen yıl milli takımın başına 3 yıllık bir proje ile geldim. 2017 yılının nisan ayına kadar görevimin başındayım. Benimle ilgili karar verecek kurumlar Türkiye Basketbol Federasyonu ve Galatasaray’dır” ifadelerini kullandı.

Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım'ın durumunu da değerlendiren Ataman, "Hazırlık sürecinde önemli maçlar oynadık. Litvanya karşısında tarihimizdeki önemli galibiyetlerden biri aldık. Yunanistan ile maç sonuna kadar mücadele ettik" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor