Erdoğdu Lisesi'nden tarihi başarı

Trabzon’u Türkiye Liseler arası Futbol Şampiyonasında temsil eden Trabzon Erdoğdu Lisesi Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi ile karşı karşıya geldi.Erdoğdu Lisesi  Trabzon’un gururu oldu. Türkiye Liseler Arası Futbol Şampiyonası final karşılaşmasında Kadıköy T

Erdoğdu Lisesi'nden tarihi başarı

Trabzon’u Türkiye Liseler arası Futbol Şampiyonasında temsil eden Trabzon Erdoğdu Lisesi Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi ile karşı karşıya geldi.

Erdoğdu Lisesi  Trabzon’un gururu oldu. Türkiye Liseler Arası Futbol Şampiyonası final karşılaşmasında Kadıköy Ticaret Meslek Lisesiyle karşı karşıya gelen Erdoğdu Lisesi karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak Guatemala’da oynanacak olan Dünya Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

98-002.jpg

Karşılaşmada gol perdesi Erdoğdu lisesi adına 9. Dakikada geldi.İlk yarı bu skor ile tamamlanırken Erdoğdu Lisesi ikinci yarıya da hızlı başladı ve 36. Dakikada fark ikiye çıktı.Güzel futbolunu 54. Dakikada bulduğu golle taçlandıran Erdoğdu Lisesi farkı da üçe çıkarttı ve karşılaşma bu skor ile tamamlandı ve Erdoğdu Lisesi  Türkiye Liseler arası Futbol Şampiyonasında şampiyonluk ipini göğüslemeyi başararak büyük bir başarıya imza attı.

uas.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler