Erdoğan:TS'yi sevmek zorundayım

Trabzonspor ve fenerbahçe'den hangisi şampiyon olursa olsun üzülmeyeceğini dile getiren Başbakan Erdoğan, Trabzonspor için bir müjde verdi... Kanal 7'de gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan futbol gündemine ilişkin yorumlarda

Erdoğan:TS'yi sevmek zorundayım

Trabzonspor ve fenerbahçe'den hangisi şampiyon olursa olsun üzülmeyeceğini dile getiren Başbakan Erdoğan, Trabzonspor için bir müjde verdi...

 

Kanal 7'de gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan futbol gündemine ilişkin yorumlarda da bulundu.

 

Erdoğan'a, milli futbolcu Nuri Şahin'in İspanyol kulübü Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzalaması ve süper Lig'deki Fenerbahçe ile TRAZONSPOR arasındaki şampiyonluk yarışını nasıl değerlendirdiği de soruldu.

 

Bu yıl ligin çok çekişmeli geçtiğini hatırlatan Erdoğan, ''Görünen o ki, son haftaya kadar bu iş gidecek ama bu hafta da her iki başarılı kulübümüz kendi sahalarında oynayacaklar. Gerek Fenerbahçe gerek Trabzon, ikisi de gerçekten sevdiğim iki kulüp. Fenerbahçe benim tuttuğum takım. Trabzon'u da özellikle sevmek zorundayım. Çünkü torunum Trabzonlu. Trabzon'un hastası. Tabii hemşehrilerimin takımı. Rize, Trabzon yan yanayız. Onun için bunlar bizim uşaklar'' değerlendirmesini yaptı.

 

Trabzonspor ve Fenerbahçe'den hangisi şampiyon olursa olsun üzülmeyeceğini dile getiren Erdoğan, ''Trabzonspor gerçekten başarılı bir performans ortaya koydu. Fenerbahçe ikinci yarıda bir performans ortaya koydu, başarılı olarak. Buraya kadar geldiler. Temenni ederim ki, ikisinde de başarılı olan, iyi olan inşallah kazansın. Ama en çok sevindiğim, ikisi de bizi Şampiyon Kulüpler'de bizi temsil edecekler'' görüşünü dile getirdi.

 

''Burada bir müjdeyi vereyim. Trabzon'un Avni Aker Stadı'nı, yaklaşık 6-6,5 trilyon lira yatırım yapmak suretiyle Şampiyon Kulüpler'e yetiştireceğiz. Çünkü şu haliyle oraya maç vermiyorlar'' diyen Erdoğan, bu arada Akyazı'da da Trabzon'un stadını yapacaklarını kaydetti.

 

Burada sadece stat değil, oteller de yapmak suretiyle büyük bir kompleks meydana getirileceğini anlatan Erdoğan, bu projenin bu sezona yetişmeyeceğini, ancak bundan sonraki sezonda Trabzon'un stadına kavuşacağını vurguladı.

 

Erdoğan, şu anda gençlik oyunları için Trabzon'un adeta spor komplekslerinin olduğu bir şehir haline geldiğini söyleyerek, ''Olimpik yüzme havuzlarından tutunuz, kapalı spor salonlarına varıncaya kadar. Bütün bunlarla beraber gençlik oyunlarıyla alakalı şeylerin hepsini hemen hemen bitirdik. Bununla da Trabzon, spor oyunlarıyla ilgili şehrimiz haline geldi İzmir'den ve Erzurum'dan sonra. yeni bir adımı da Mersin için atıyoruz. Mersin'i akdeniz oyunları için hazırlıyoruz'' diye konuştu.

 

Seçim yoğunluğu için özel bir sağlık programı uygulayıp uygulamadığının sorulması üzerine ise Erdoğan, ''Her sabah evden çıkarken yarım bardak ılık suya bir kaşık kestane balı koyuyorum. Bu hem mide için çok iyidir hem de ses telleri için de iyi geliyor'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler