Erdoğan Emre Belözoğlu'na sahip çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü’nde gerçekleşen zirvede, Anadolu takımları adına konuşan kaptanların F.Bahçe Kaptanı Emre Belözoğlu için yaptığı açıklamalar gündemde öne çıkan diyalog oldu. EMRE'YE HAKSIZLIK

Erdoğan Emre Belözoğlu'na sahip çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü’nde gerçekleşen zirvede, Anadolu takımları adına konuşan kaptanların F.Bahçe Kaptanı Emre Belözoğlu için yaptığı açıklamalar gündemde öne çıkan diyalog oldu.

EMRE'YE HAKSIZLIK EDİLİYORMUŞ!

İstanbul ve Anadolu’da çıkılan birçok maçta karşılaşma öncesi ve sonraları yaptığı tahrik edici hareketler yüzünden  tepki çeken Emre için takım kaptanları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Sayın Cumhurbaşkanım, Emre Belözoğlu’na çok haksızlık ediyorlar” diyerek sözlerine başladılar.

ERDOĞAN DESTEK ÇIKTI

İlhan Parlak (Kayseri Erciyes), Gökhan Ünal (Balıkesir) ve Servet Çetin (Mersin İY),“Türkiye’de, özellikle de statlarımızda başta Emre’ye olmak üzere nefret tohumları atılıyor. Emre aslında saha dışında çok sevilen bir insandır ancak saha içinde birçok kişiye antipatik geliyor. Bunun baş sebepleri arasında TV, gazete ve tribünlerde oluşan algı var. Bizler ve buradaki birçok kaptan Emre’yi yakından tanırız. Yapılan muameleyi kesinlikle hak etmiyor. Şimdilik bu yapılanlar Emre’ye olabilir ancak yarın bize de yapılır. Bugün Emre, yarın biz.”

"DÜZELTMEMİZ GEREK"

Bu sözlerin ardından notlarını alan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Evet toplumdaki algı bizim de en çok dikkatimizi çeken konu. Toplum algısı önemlidir. Üzerinde çalışacağız ve bunu düzeltmek zorundayız” değerlendirmesinde bulunduğu ifade edildi. Emre'nin de bu uzun konuşmaların ardından “Benim yaşadıklarımı güzel anlattılar ve durumu özetlediler Cumhurbaşkanım” dediği öğrenildi.

Ancak toplantının amacına aykırı hareketleriyle bilinen Emre için bu tip açıklamalar yapılmasına anlam verilemedi. Hemen her maçta taraftarı tahrik eden, geçmişinde ırkçılıktan küfürbazlığa, kavgalara kadar bir çok olaya imza atmış bir futbolcunun sağduyu çağrısı için ne kadar uygun olduğu sosyal medyada ayrı bir tartışma yarattı.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler