Erdinç Yavuz TS'den ayrıldı

Trabzonsporlu Erdinç Yavuz evine döndü. Bordo mavili ekibin yeni sezonda kadrosunda düşünmediği ve kulüp bulmasını istediği Erdinç parasını alamadığını gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı fesh etti. Trabzonspor kulübüne bir ay önce ihtarname çeker

Erdinç Yavuz TS'den ayrıldı

Trabzonsporlu Erdinç Yavuz evine döndü. Bordo mavili ekibin yeni sezonda kadrosunda düşünmediği ve kulüp bulmasını istediği Erdinç parasını alamadığını gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı fesh etti.

Trabzonspor kulübüne bir ay önce ihtarname çekerek alacaklarının ödenmesini isteyen Erdinç, avukatı aracılığıyla federasyona başvurarak sözleşmesini tek taraflı fesh etti. Erdinç Trabzon'dan ayrıldı.

Öte yandan Jabi'de Trabzonspor'u FİFA'ya şikayet etti. Jabi de Erdinç gibi parasının ödenmediğini gerekçe göstererek Trabzonspor'u FİFA'ya şikayet etti. Gineli futbolcu milli takımdan döndükten sonra avukatı ile Trabzon'a gelerek sözleşmesini tek taraflı fesh edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor