Erdinç Kayseri'ye neden gitmedi

Trabzonspor'un defans futbolcusu Erdinç Yavuz, son anda Kayserispor maçının 18 kişilik kadrosundan çıkarıldı.Hafta içersinde gerçekleştirilen idmanların tümünde yer alan ve hiçbir sakatlığı bulunmayan Erdinç'in Kayseri'ye götürülmemesinin nedeni merak kon

Erdinç Kayseri'ye neden gitmedi

Trabzonspor'un defans futbolcusu Erdinç Yavuz, son anda Kayserispor maçının 18 kişilik kadrosundan çıkarıldı.

Hafta içersinde gerçekleştirilen idmanların tümünde yer alan ve hiçbir sakatlığı bulunmayan Erdinç'in Kayseri'ye götürülmemesinin nedeni merak konusu oldu.

Tecrübeli futbolcunun Kayserispor ile daha önceki sezonlarda yapılan maçlar esnasında taraftarlarla arasında yaşanan bazı gelişmeler sebebiyle Kayseri deplasmanına gitmek istemediği öğrenildi.

Erdinç, daha öncede aynı tutum içersinde bulunduğu için geçen sezonun başında Lazaroni'nin raporu doğrultusunda Sakaryaspor'a kiralanmıştı. Sakaryaspor'un bu futbolcunun transfer bedelini ödemeyinçe Trabzonspor, dönemin teknik direktörü Ziya Doğan'ın isteği üzerine tekrar Bordo-mavili takıma transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler