Erdinç Bursa'dan teklif aldı

Bursaspor yönetimi, transfer komitesi ve Teknik Direktör Güvenç Kurtar devre arasında yapacakları transfer ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Trabzonspor'da forma giyen ve sözleşmesi feshedilen stoper Erdinç Yavuz ile görüşmelere başlayan yeşil- beyazlı

Erdinç Bursa'dan teklif aldı
Bursaspor yönetimi, transfer komitesi ve Teknik Direktör Güvenç Kurtar devre arasında yapacakları transfer ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor'da forma giyen ve sözleşmesi feshedilen stoper Erdinç Yavuz ile görüşmelere başlayan yeşil- beyazlı komite prensipte anlaştığı Yavuz'un transferinde son aşamaya geldiği öğrenildi.

Bursaspor'a gelmek istediğini belirten Yavuz, "Bursaspor büyük bir camia. Anlaşırsak Bursa'da forma giymek benim için büyük keyif olacak. Görüşmelerimiz sonlanmak üzere. İnşallah devre arasında imzayı atarak yeşil- beyazlı formayı giyeceğim" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler