Erciyesspor'da hakem isyanı

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, "Devre arasına giriyoruz ama bu hakemlerle bu iş nasıl gidecek? Fenerbahçe maçında olmayan bir penaltı, bugün burada olmayan bir penaltı" dedi. Eren, ligde iç sahada Kasımpaşa'ya 5-2 mağlup o

Erciyesspor'da hakem isyanı
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, "Devre arasına giriyoruz ama bu hakemlerle bu iş nasıl gidecek? Fenerbahçe maçında olmayan bir penaltı, bugün burada olmayan bir penaltı" dedi.
 
Eren, ligde iç sahada Kasımpaşa'ya 5-2 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmanın hakemlerini eleştirdi.
 
Mutlak galibiyet hedefiyle çıktıkları bir maçtan farklı mağlup ayrılmanın üzüntü verici olduğunu belirten Eren, "İlk yarıda 16 haftayı oynadık, daha lehimize verilen bir penaltı yok. Kaç haftadır bir şekilde olan ya da olmayan pozisyonlardan dolayı verilen penaltıyla mağlup oluyoruz. Son 4-5 haftadır kötü gidişi olan bir Kasımpaşa'yı hakemin desteğiyle, bizim de oyunda biraz durmamızla uyuyan bir takımı canlandırdık. Arkasından zaten penaltı pozisyonu ve ikinci gol" diye konuştu.
 
Hakemlerin ligin ilk yarısında aleyhlerine çok karar verdiğini savunan Eren, şunları kaydetti:
 
"Devre arasına giriyoruz ama bu hakemlerle bu iş nasıl gidecek? Fenerbahçe maçında olmayan bir penaltı, bugün burada olmayan bir penaltı. Seyirci oradan haklı olarak tepki gösteriyor, ardından kulüp olarak biz ceza alıyoruz. O zaman susacağız, susmak zorundayız. Gerçekten futbolun çok güzel gülleri var, hakemleri var. Bu güllerle dikenleriyle devam edeceğiz."
 
Devre arasında yapacakları çalışmalarla takımı ligin ikinci yarısında iyi noktalara getireceklerine inançlarının tam olduğunu belirten Eren, "Eksiklerimiz olduğunu, 2 oyuncumuzun sezonu kapattığını ve sıkıntılarımızın ne olduğunu biliyoruz. Bu sıkıntıları gidermek için devre arasında var gücümüzle çalışacağız. Erciyesspor, geçen seneden daha iyi durumda, kimsede bir tereddüt olmasın, bu yükün altından kalkar ama bu hakemlerle nereye kadar gideriz?" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor