Erciyesspor yine 90'da şoka girdi

Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Kayseri Erciyesspor, evinde Mersin İdmanyurdu ile karşılaştı. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadele 2-2 sona erdi.Erciyesspor'un golleri 43. dakikada Oğulcan ve 49. dakikada Zoua'dan geldi. 2-0'dan

Erciyesspor yine 90'da şoka girdi

Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Kayseri Erciyesspor, evinde Mersin İdmanyurdu ile karşılaştı. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadele 2-2 sona erdi.

Erciyesspor'un golleri 43. dakikada Oğulcan ve 49. dakikada Zoua'dan geldi. 2-0'dan sonra ayağa kalkan Mersin ise, 52. dakikada penaltıdan Vederson ve 90. dakikada Sadiku'nun golleri ile beraberliği yakaladı ve mücadele 2-2 sonuçlandı.

Bu sonucun ardından ligde kalma yarışı veren Erciyes 22 puanda kaldı ve ağır yara aldı. Mersin İdmanyurdu ise 43 puana yükseldi.

Süper Lig'in 31. haftasında Erciyes, deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacakken; Mersin İdmanyurdu ise evinde Galatasaray'ı konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor