Erciyesspor ve Rizespor berabere

Süper Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayseri Erciyesspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi.Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Fırat Aydınus düdük çaldığı karşılaşma 1-1'lik eşitlik ile sona erdi

Erciyesspor ve Rizespor berabere

Süper Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayseri Erciyesspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Fırat Aydınus düdük çaldığı karşılaşma 1-1'lik eşitlik ile sona erdi.

Ev sahibi ekip Kayseri Erciyesspor'un golü 20. dakikada Edinho'nun ayağından gelirken, konuk ekip Çaykur Rizespor'un tek sayısını ise 24. dakikada Engin Baytar attı.

Mücadeleye hızlı ve arzulu başlayan ev sahibi ekip, maçın henüz 20. dakikasında Edinho'nun kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. Kalesinde gördüğü golün şokunu çabuk atlatan Çaykur Rizespor, bu golün yalnızca 4 dakika sonrasında, 24. dakikada Engin Baytar ile skora denge getirdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki ekip de yakaladıkları pozisyonları gol çevirmeyince denge bozulmadı ve mücadele 1-1'lik skor ile sona erdi.

Alınan bu sonucun ardından Kayseri Erciyesspor puanını 13 yaparken, konuk ekip Çaykur Rizespor ise puanını 18'e yükseltti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor