Erce Kardeşler’den duygu dolu sözler: “Kalbimin bir kısmı Hatay’da kaldı”

Hatayspor kalecisi eski Trabzonsporlu Erce Kardeşler açıklamalarda bulundu.

Erce Kardeşler’den duygu dolu sözler: “Kalbimin bir kısmı Hatay’da kaldı”

Hatayspor kalecisi eski Trabzonsporlu Erce Kardeşler, Omuz Omuza bağış kampanyası canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Erce Kardeşler şu ifadeeleri kullandı;

"Gerçekten çok zorluydu bizler için. Çok ciddi kayıplarımız var. Bir şehre gittiğinizde her zaman o şehri sahiplenmek zorundasınız.  Çünkü sizin eviniz artık orası oluyor ve evinize sahip çıkmak zorundasınız. Ogün de 3 puan almıştık. Atsu abimiz de gol atmıştı. Tüm stat çok sevinmiştik. Böyle bir şeyin başımıza geleceğini Aklımızın ucundan bile geçirmezdik. Tüm Türk milletinin başı sağ olsun. Tabi biz o sırada sadece bizde olduğunu düşünmüştük ama birçok şehrimizde bizler gibi çok fazla etkilendi. Diyeceklerimi bilmiyorum. Çünkü çok fazla kayıp verdik. Ne desek her şey boş. Çok fazla kayıp verdik. Millet olarak Tek yumruk olduk. Bir şekilde üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Tek ricam oradaki insanları hiçbir zaman unutmayalım. Çok daha fazla önlem alalım ki onlar bizlerin yaşadıklarını yaşamasınlar. Biz buradayız, şanlıyız yanınızdayız. Hepimiz ailelerimize kavuştuk. Ama bizler kadar şanslı olamayan insanlar var. Konuştukça daha kötü hissediyorum. 5 dakika iyiyim 10 dakika kötüyüm. Kafam gidip geliyor. Onlar unutmayalım, her zaman destek veril ve gerekli dersleri çıkaralım ki bu millet böyle bir acı bir daha yaşamasın. Kaldırılabilecek cinsten değil. Kalbimin bir kısmı Hatay’da kaldı. "

Haber61 - Spor Servisi - 

Erce Kardeşler’den duygu dolu sözler: “Kalbimin bir kısmı Hatay’da kaldı”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor