Engin,Terim'den özür diledi

Galatasaraylı futbolcu Engin Baytar, Eskişehirspor maçında ilk 11'de olacağını dün öğrendiğini belirterek, bunun kendisini de şaşırttığını söyledi.Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Engin, ''İlk 11'de olacağımı dün öğrendim ve gerçekten be

Engin,Terim'den özür diledi

Galatasaraylı futbolcu Engin Baytar, Eskişehirspor maçında ilk 11'de olacağını dün öğrendiğini belirterek, bunun kendisini de şaşırttığını söyledi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Engin, ''İlk 11'de olacağımı dün öğrendim ve gerçekten beklemiyordum. Benim için sürpriz oldu'' dedi.

Maçtan sakatlandığı için değil ayağına kramp girdiği için çıktığını anlatan Engin, ''İyi bir kamp dönemi geçirdim diyemem ve maç eksiğim var. Bu da gözüküyor. Eksiklerimi önümüzdeki günlerde gidermeyi düşünüyorum. Sonra 60 dakika değil, 90 dakika iyi bir performans sergilemek istiyorum'' diye konuştu.

Engin, takım olarak ortaya konulacak mücadelenin önemine değinirken, ilerleyen haftalarda çok daha iyi bir Galatasaray görüleceğini ifade etti.

Bu arada, Engin, maçtan sonra yayıncı kuruluş Lig TV'de yaptığı açıklamada, Galatasaray'a gelirken kendisi için ''sorunlu'' denildiğini, kendisine güvenerek, bu takıma layık gören hocalarını mahcup etmemek için çalıştığını bildirdi. Maçtan çıkarken teknik direktörü Fatih Terim'den devam edemediği için özür dilediğini belirten Engin, ''60. dakikada ayağıma kramp girince, takımı yalnız bırakmış gibi hissettim ve özür dilemek istedim'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor