Engin Koyun Haber61’e konuştu: “Kocaelispor’un hedefi Süper Lig’dir”

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Engin Koyun Haber61’e konuştu: “Kocaelispor’un hedefi Süper Lig’dir”

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Hekimoğlu Trabzon maçı sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Koyun, “Maçı alacağımıza inandım. 1 haftadan beri arkadaşlarıma söyledim. Takım inanıyor, şehir inanıyor dedim. Bu maçı almamız lazım dedim. 2-1 olduğunda da ümidimi kesmedim. Bildiğim bütün duaları okudum orada. Allah bizi sevdi, yardımcı oldu. 2-2 bitmesi bizi bir üst tura taşıması bizi mutlu etti. Trabzon camiasına teşekkür ediyorum. Özellikle Celil Hekimoğlu Başkana teşekkür ediyorum Bizi en iyi şekilde ağırladılar. Onlara başarılar diliyorum. Gerçekten iki şehre yakışır bir maç oldu” dedi.

Finalde hangi takımla karşılaşmak istedikleri yönündeki soru üzerine Başkan Koyun, “Kocaelispor’un hedefi 1. Lig değil Süper Lig’dir. Kırşehirli dostlarım kızıyor ama Finalde Sakaryaspor’u bekliyorum. Burada sizinle olmaktan son derece mutlu olduk. Tüm Trabzon’a sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor