Engin Kara'dan Hacıosmanoğlu'na cevap! Neler Yaşandı?

Haber61.Net - Özel Haber - Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kara haber61 TV’ye yaptığı açıklamalarda bulundu.Engin Kara, “Öncelikle bütün Trabzonspor sevdalılarına ve herkese selam söylüyorum Biz yönetime geleli 9 ay oldu. Trabzonspor kulübünün için

Engin Kara'dan Hacıosmanoğlu'na cevap! Neler Yaşandı?

Haber61.Net - Özel Haber - Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kara haber61 TV’ye yaptığı açıklamalarda bulundu.

Engin Kara, “Öncelikle bütün Trabzonspor sevdalılarına ve herkese selam söylüyorum Biz yönetime geleli 9 ay oldu. Trabzonspor kulübünün içinde yöneticilik yapmak kadar kutsal bir şey yoktur. Bazı sorunlar kulüp içinde kalması gerekiyordu. Şuana kadar op kulübün 25 lirasını ne kendim nede çocuklarımın boğazından geçirmedim. Mustafa bana 1 ay önce geldi. Dediki başkana ulaşmak istiyorum dedi. Ben Başkan çok yoğun ulaşamazsın dedim. Başkan Trabzon’a geldiği zaman herkes Trabzonspor’da olmadığı zaman kimse kulübe uğramaz. Ben bu kulüpte mesai veriyorum” dedi.

Engin Engin Kara açıklamalarını şöyle sürdürdü;

Bu Mustafa dediğim arkadaş Bosna’da okuyormuş Başkan’da Bosna’ya bir üniversite açılışına gitti. Başkan Murat Türköz ve Burak Gürdal beraber gittiler. Bu insanlar onları orada ağırladılar. Ben kendilerine dedim ben yardımcı olayım dedim. Ama Trabzonspor’un şuanda durumu belli ben kendim yardımcı olayım dedim. İstedikleri 30 takım forma eşofman istediler. Ben talep formunun altına imzamı attım. Metin Kazancıoğlu imzaladı. Kimse olmadığı için imzaladım. Onaylandı ve TS Club’a gitti. Herkse de mail gitti. Demek ki Başkanımız bunları bilmiyor.  

Ogün ben odamda oturuyorum Başkanın odasında kim var bilmiyorum. Yanımda da menajer Şakir Kaman arkadaşım. Bu Mustafa dediğim çocuk odaya ağlayarak girdi. Mustafa ne oldu sana dedim. Dedi abi Murat Türköz bir benim anama avradıma küfretmediği kaldı dedi. Bana bunları anlatınca onunla beraber başkanın odasına çıktım. Murat Türköz ve Mehmet Terzi var. Birde Serhat Altıncı var. Ben Murat Türköz’e Murat abi bu çocuğun hali nedir dedim. Sen burada yönetici ise bende yöneticiyim dedim. Ben verdim bunları dedim. Orada sadece aramızda küçük bir tartışma oldu. Bu çocuk bunları satacak dedi. Bana bir şey diyemeyince çocuğa demeye başladı. Bende sinirlendim. TS Club’dan koli koli çok şeyler gitti.

 

Ben zamanında Murat Türköz’ün başkan yardımcısı olmasının istemedim. Malouda ile Bosingwa geldiği zaman kendi arabasını tahsis etti. Oradan bir şeyler vardı zaten. Benim öz kardeşim aradı beni abi nerdesin dedi. Bende kulüpteyim dedim. Oda yanıma geldi. Kapıları kestiler falan böyle şeyler yok. Başkanın bugün ki açıklaması bir kez daha karakterini gösterdi. Beni o görevden alamaz, almadı. Fenerbahçe maçı öncesi Başkanın dönmesini bekliyorum. Köksal Güney’i arıyor. Köksal Güney’de personeli arıyor. Bu arkadaş yanıma geliyor. Dedim ki ban bir şey söyleme benim telefonum var beni arasın dedim.  Orada çalışan insanları bile zor dudumda bıraktılar. Başkan beni aradı cevap veremedim. Daha sonra aradım başkan bana bu çocuk üçkâğıtçı formaları verme dedi. O malzemeleri TS Club’a geri gönder dedi. Bende o zaman paralarını kendi cebimden öderim, Bosnaya gönderirim dedim.

Başkanı bekliyorum gelsin konuşalım diye. Geldi odası kalabalık olduğu için ben gitmedim çağırmasını bekledim. Beni çağırmadı. Fenerbahçe maçı öncesinde bütün taraftar gruplarını yemeğe çağırıyor. Sen kulüp başkanı olarak beni neden çağırıp demiyorsun ben taraftarları yemeğe çağıracağım diye.

Ben o gün bu kahvaltı işin duyunca bu iş koptu dedim. Hem gündüz kahvaltıda konuşuyor hem gece kulübe çağırdı konuştu. Ben yine konuşmayacaktım ama bugün yaptığı basın toplantısında yalan konuşuyor. Kendi yaptığın şeyleri başkalarına mal edemezsin.

Trabzonspor kaptanının o hengâmede ne işi var. Onu oraya kim gönderdi. Atıl Müdür bana dedi Engin başkan taraftarlar senle konuşmak istiyorlar. Atıl beyle taraftarların yanına beraber gittim. Bir saat konuştum. Neden suçlu arıyorsunuz. Onlarla kahvaltı sen yaptın. Neden çıkıp onlarla konuşmadın. Ben orada ipleri kestim. Ben orada durmam yakışık almaz. Ben pazartesi günü bütün görevlerimi iade ettim dedim. Topladım malzemeleri kardeşimle gönderdim. Sonra oda da 3 sat oturdum. Sonra gittim. O odada basın toplantısı yapacağı haberi geldi. Aradım neden benim odamda toplantı yapıyor dedim. Ne mesaj vermek istiyor dedim. Sen Trabzonspor başkanısın bunları orada nasıl anlatırsın.

Taraftarlar hep doldu yaptığımız açıklamalarla, Konya’da ki maça seyircilerin alınmaması hep taraftarı doldurdu. Trabzonspor’da yöneticilik gerçekten zor. Orada bilgili Trabzonspor futbolunu bilen insanların olması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor