Engin Kara: Başkan ile aramızda...

Trabzonspor Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Muhammet Kara, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile aralarında tartışma yaşandığı iddialarına açıklık getirdi.Kara yaptığı bası n açıklamasında şu ifadelere yer verdi;"Teknik direktör Mustafa Akçay

Engin Kara: Başkan ile aramızda...

Trabzonspor Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Muhammet Kara, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile aralarında tartışma yaşandığı iddialarına açıklık getirdi.

Kara yaptığı bası n açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Teknik direktör Mustafa Akçay'ın ayrılışıının ardından özellikle sn başkanımız  İbrahim Hacıosmanoğlu ile aramızda yaşandığı iddia edilen tartışmalar gerçeği yansıtmamaktadır. 

Tesis içinde iki kişi arasında yaşananlar, kulaktan duyulma bilgilerle, masa başında yazılan senaryolar haline gelmiştir

Mustafa Hoca'nın ayrılığının ardından Sayın Başkanımızla yaptığımız ikili görüşmede, bundan sonraki süreç ile ilgili fikrimi sordu. Ben de kendimce doğru olduğunu düşündüğüm fikrimi paylaştım. Ardından bu fikirde buluşarak ayrıldık. Toplantının ardından kendisi İstanbul’a hareket etmek için havalimanına gitti. Ben ise, 1461 Trabzon A2 takımımızın rakibi Tepecikspor kafilesini kaldıkları otelde ziyaret ettim. Bu görüşmelerin ardından yazılan sözde Sayın Başkanımızla tartıştığımıza yönelik haberler, Trabzonspor’un gün yüzüne çıkmamasını isteyenlerin anlamsız çabalarıdır. Şahsımın sayın başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu ile aramda hiçbir sorun olmamıştır, olmayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler