Engin: Hayallerimin takımındayım

Bordo mavili takımda geçtiğimiz sezon iyi bir performans sergileyen Engin Baytar, kendisine yönelik sözleşme uzatma teklifine çok sıcak bakıyor.Trabzonspor'un hayallerinin takımı olduğunu söyleyen Engin, "Küçüklüğümde hep Trabzonspor'un şampiyonluğunu hay

Engin: Hayallerimin takımındayım

Bordo mavili takımda geçtiğimiz sezon iyi bir performans sergileyen Engin Baytar, kendisine yönelik sözleşme uzatma teklifine çok sıcak bakıyor.

Trabzonspor'un hayallerinin takımı olduğunu söyleyen Engin, "Küçüklüğümde hep Trabzonspor'un şampiyonluğunu hayal ederdim.

Şimdi elimde böyle bir fırsat varken neden başka bir şey düşüneyim. En kısa zamanda bordo mavili kulüple olan sözleşmemi uzatmak için görüşmelere başlayacağız.

Umarım yeni başlayacak olan sezonda hem şampiyonluk hasretine bir son veririz, hem de Avrupa kupalarında başarılı oluruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler