Engin Colman'ın parasını istiyor

Trabzonspor'un sorunlu futbolcusu Engin Baytar, teknik direktör Şenol Güneş'le yaşadığı tüm sorunlara rağmen kadro dışı bırakılmıyor.Son olarak teknik direktör Şenol Güneş ile tartışan ve sözleşmesini de uzatmayan futbolcu yine kadro dışı bırakılmadı. Eng

Engin Colman'ın parasını istiyor

Trabzonspor'un sorunlu futbolcusu Engin Baytar, teknik direktör Şenol Güneş'le yaşadığı tüm sorunlara rağmen kadro dışı bırakılmıyor.

Son olarak teknik direktör Şenol Güneş ile tartışan ve sözleşmesini de uzatmayan futbolcu yine kadro dışı bırakılmadı. Engin'in yeteneklerine inanan teknik direktör Şenol Güneş'in bu futbolcuya son bir şans verip vermeyeceği merak ediliyor. Futbolcuya çok yüksek bir para cezasının verilmesinin gündemde olduğu ve kendisini toparlayana kadar yardımcı antrenör eşliğinde takımdan ayrı olarak çalışacağı öğrenildi.

TEKLİFLER KAFASINI KARIŞTIRDI

Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğunu her fırsatta söyleyen Engin Baytar'ın kulübün teklif ettiği şartlardaki sözleşmeyi kabul etmemesi ise kafaları karıştırdı.

Oyuncunun en az Arjantinli futbolcu Colman'ın aldığı yıllık 1. 1 Milyon Euro'yu istediği yönetimin ise sezon içerisindeki performansına bakarak bu fiyatı sana verebiliriz dediği öğrenildi. Ancak Almanya'dan bazı kulüplerin kendisiyle ilgilenmesi nedeniyle kafası karışık olan Engin'in bu nedenle teklife sıcak bakmadığı da iddia ediliyor. Galatasaray'ın da Engin'le ilgilendiği iddiaları üzerine oyuncu sessizliğini koruma kararı almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor