Engin-Burak'la sorun yaşamayız

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, iç transferde Burak Yılmaz ve Engin Baytar ile yaptıkları görüşmelerde önemli mesafe kat ettiklerini söyledi.Yener, her iki futbolcunun sözleşmesini uzatmada bir sorun yaşayacaklarını sanmadığını söyledi.Trabzonspo

Engin-Burak'la sorun yaşamayız

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, iç transferde Burak Yılmaz ve Engin Baytar ile yaptıkları görüşmelerde önemli mesafe kat ettiklerini söyledi.

Yener, her iki futbolcunun sözleşmesini uzatmada bir sorun yaşayacaklarını sanmadığını söyledi.

Trabzonspor'un Hollanda kampının kafile başkanlığını yapan Genel Sekreter Hasan Yener, iç transferde görüşme halinde oldukları Burak Yılmaz ve Engin ile bir sorun yaşayacaklarını sanmadığını söyledi. Yener, iki futbolcuyla yapılan görüşmelerde iyi bir aşama kaydettiklerini belirterek, "Biz her iki oyuncumuzla yolumuza devam etmek istiyoruz. En kısa zamanda kendileriyle tekrardan masaya oturup, taraftarlarımızın beklediği imzaları attırmak istiyoruz" dedi.

Yener, PAOK ile oynanması beklenen hazırlık maçıyla ilgili küçük bir belirsizliğin bulunduğunu da belirterek, "Alman yetkililer bu maçta olay çıkacağı şüphesiyle maçın taraftarlı oynanmasını istemiyor. Bizim de bu kadar taraftarımızın bulunduğu Avrupa da taraftarsız maç oynama fikrine sıcak bakmamız mümkün değil. Başka bir takım bulursak onlarla yapabiliriz. Aksi taktirde tarafsız oynama fikrini de değerlendirmek zorunda kalabiliriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor