Engin Buca'da oynayacak mı?

Engin Baytar, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Bucaspor maçında 11'de görev almayı bekliyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantepspor maçıyla birlikte 9 haftalık forma hasretine bir son veren Engin, teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne yeniden girmek

Engin Buca'da oynayacak mı?

Engin Baytar, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Bucaspor maçında 11'de görev almayı bekliyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantepspor maçıyla birlikte 9 haftalık forma hasretine bir son veren Engin, teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne yeniden girmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Engin, kalan üç hafta sonunda şampiyonluk kupasını kaldıracaklarına emin olduğunu belirterek, "İnancımızı hiç bir zaman kaybetmedik. Elbet rakibimiz bir yerde takılacak ve biz de bu fırsatı çok iyi değerlendireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor