Engin Baytar'a son uyarılar!

Bir süredir teknik direktör Şenol Güneş ile arası hayli bozuk olan ve takımdan ayrı olarak çalışma programı verilen Engin Baytar'a son uyarıları yardımcı antrenör Ünal Karaman'ın yaptığı öğrenildi.Daha önce genç oyuncusuyla sıkıntılar da yaşayan Karaman’ı

Engin Baytar'a son uyarılar!

Bir süredir teknik direktör Şenol Güneş ile arası hayli bozuk olan ve takımdan ayrı olarak çalışma programı verilen Engin Baytar'a son uyarıları yardımcı antrenör Ünal Karaman'ın yaptığı öğrenildi.

Daha önce genç oyuncusuyla sıkıntılar da yaşayan Karaman’ın Engin’e olumlu bir bakış açısıyla yaklaştığı kaydedildi. Sözleşme imzalama sürecinde de sorunlar yaratan milli futbolcuya Karaman’ın, “Biz seni seviyoruz, saha içi ve dışında iyi bir Engin’in Trabzonspor’da kalmasını istiyoruz.

Ancak senin de kalmak için Trabzonspor’u sevdiğini her şeyinle kanıtlaman lazım. Kimse vazgeçilmez değil. Son dönemlerde bu kulüpten gelip geçenlere bir bakmanı tavsiye ederim” mesajlarını ilettiği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler