Engin Baytar; Trabzonluyum ama..."

Spor Toto Süper Lig'de 3 Şubat Pazartesi sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'da Engin Baytar açıklamalarda bulundu.Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Engin Baytar, Gençlerbirliği maçını kaybetmelerine rağmen iyi oynadıklarını kaydederek

Engin Baytar; Trabzonluyum ama..."

Spor Toto Süper Lig'de 3 Şubat Pazartesi sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'da Engin Baytar açıklamalarda bulundu.

Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Engin Baytar, Gençlerbirliği maçını kaybetmelerine rağmen iyi oynadıklarını kaydederek, "Çok iyi oynadığımız bir maçta beklenmeyen hatalar bizi etkiledi. Trabzonspor maçı, Gençlerbirliği maçı gibi olmayacak. Bu zamanda takım olarak en çok morale ihtiyacımız var. Takım arkadaşlarım ligin ilk yarısında yaşadıkları düşüş nedeniyle halen bu sıkıntıyı yaşıyor olabilir ama biz kendimize güveniyoruz. Çaykur Rizespor hak ettiği yere gelecektir" diye konuştuedi.

Rıza Çalımbay ile Eskişehirspor'da görev yaptığı dönemde aynı sıkıntıları yaşadığını dile getiren Engin, "Bu nedenle moralimizi yüksek tutmamız gerektiğini biliyoruz. Futbolun içerisinde basit hatalar var. Birileri hata yapacak, birileri doğruları yapacak, goller olacak. Hataları düşünerek, üzülerek bunu yaşamaya devam edemeyiz. Saha içerisinde, saha dışında Çaykur Rizespor'u ligde tutmak hepimizin görevi. Şehir bize destek çıksın. Bu takım hepimizin. Bunu birlikte başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Kendisinin Trabzonlu olduğunu ama Trabzonspor maçında farklı duygular yaşayacak durumda olmadığını vurgulayan Baytar, "Ekmek yediğim yerdeyim ve galibiyete çok ihtiyacımız var. Bizim için en iyisi Çaykur Rizespor'un galibiyeti. Benim yerim Çaykur Rizespor ve duygusal düşüncelerim bu maçta olmayacak" ifadelerini kullandı.

Takımda herkesin sorumluluk alacak özelliklere sahip olduğunu kaydeden Engin Baytar, "Bu takımda herkes arkadaş, ağabey, kardeş, kaptan olmak zorunda. Saha içerisinde bir bütünüz ve çok tecrübeli isimlerle birlikteyiz. Kalan 16 maçtan çıkarabildiğimiz kadar fazla puan alıp alt sıralardan kurtulup rahat lig geçirmek istiyoruz. Hedefimiz ligi rahat bitirmek. Devre arasında takıma katılan arkadaşlarımızın çoğu uzun yıllardır bu ligde oynuyor. Bizim için takıma alışma diye bir şey söz konusu değil. Lig aynı, saha ve top aynı. Bizim işimiz en iyisini yapabilmek. Bunu bilerek mücadele ediyoruz. Genç arkadaşların uyuma ihtiyacı olabilir ama bizim böyle bir bahanemiz olamaz. Bahane üretmek değil, en iyisini yapmak için çalışıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor