Engin Baytar satılıyor mu?

Şimdi de Trabzonspor’un Piskopatı Engin Baytar’ın üzerine oynuyorlar.HTSpor’un haberine Trabzonspor’un ‘Psikopat’ lakaplı futbolcusu Engin Baytar da yuvadan uçacak mı? Kadrosundan birçok oyuncuyu kaybeden Bordo-Mavililer, şimdi de Engin Baytar tehlikesi y

Engin Baytar satılıyor mu?

Şimdi de Trabzonspor’un Piskopatı Engin Baytar’ın üzerine oynuyorlar.

HTSpor’un haberine Trabzonspor’un ‘Psikopat’ lakaplı futbolcusu Engin Baytar da yuvadan uçacak mı? Kadrosundan birçok oyuncuyu kaybeden Bordo-Mavililer, şimdi de Engin Baytar tehlikesi yaşıyor.

Kaptan Tolga Zengin ve Colman’la sözleşme yenileyen Fırtına, sıraya Engin Baytar’ı almasına karşın, oyuncuyla yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı ancak bunun nedeni de çok geçmeden anlaşıldı. Trabzonspor’un ‘yaramaz çocuğu’nu Galatasaray’ın istediği öğrenildi. Alman B.Leverkusen ve Hannover takımlarının da takibinde olduğu belirtilen Engin’in, bu yüzden sözleşme yenilemeyi ağırdan aldığı kaydedildi.

Özellikle Galatasaray’ın yakın takibindeki Engin Baytar’ın Trabzonspor kulübüyle kesin olarak anlaşmaya varamaması halinde Bordo-Mavili kulüple ipleri koparacağı ileri sürüldü. Daha önce Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam’ı Bordo-Mavililer’in elinden kapan Sarı-Kırmızılı takımın bu hamlesi ise Karadeniz ekibini harekete geçirdi. Engin’e yıllık 2 milyon TL öneren yönetim, bir sonraki görüşmede bu ücreti artıracak ve oyuncunun kafasında takımdan ayrılma gibi bir düşünce oluşmaması için şartları zorlayacak.

Anlaşma sağlanamaması halinde Engin’in, Aslan’ı istediğini söyleyeceği ve Galatasaray’ın da transfer görüşmeleri için Fırtına’nın kapısını çalacağı ifade edildi.

İddialar üzerine haber61.net’e açıklama yapan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Engin bizim futbolcumuz Satmamız söz konusu bile değildir. Kamptaki futbolcuyu neden satalım ki” şeklinde açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler