Engin Baytar kampta konuştu!

Trabzonsporlu Engin Baytar, Milli takım kampında açıklamalarda bulundu.Milli takımın önemli bir sınav vereceğini belirten Baytar, "Bu maçın ciddiyeti çok önemli bizim için. Buraya kesinlikle puanlar almak için geldik. Önümüzde Azerbaycan maçı var. Zor geç

Engin Baytar kampta konuştu!

Trabzonsporlu Engin Baytar, Milli takım kampında açıklamalarda bulundu.

Milli takımın önemli bir sınav vereceğini belirten Baytar, "Bu maçın ciddiyeti çok önemli bizim için. Buraya kesinlikle puanlar almak için geldik. Önümüzde Azerbaycan maçı var. Zor geçecek maçların hepsi bunun bilincindeyiz. Resmi maçlar ile hazırlık maçları birbirine hiç benzemez. İnşallah Türkiye'yi daha iyi başarıla taşırız diye düşünüyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'un oldukça güzel bir yarış çıkardığını söyleyen Engin Baytar, "Sevinenler oldu üzülenler oldu sezon sonunda ama biz bunu milli takıma yansıtmamalıyız. Milli takım haricinde üzülürsünüz olabilir ama bunu yansıtmıyoruz. Son haftaya kadar giden güzel bir yarış oldu. Biz Trabzonspor olarak elimizden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyoruz. 2 sene içinde Trabzon'a 2 tane kupa getiren bir kadroyuz biz. Sevinenler de üzülenler de olabiliyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler