Engellilere futbol şenliği yapıldı

TFF Futbol Geliştirme Merkezi'nin, engelli vatandaşların da sportif faaliyetlerini desteklemek amacıyla gerçekleştirdiği ''Engel Tanımayanlar Şenliği'' projesinin Trabzon ayağı, TFF Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. İldeki 5 enge

Engellilere futbol şenliği yapıldı
TFF Futbol Geliştirme Merkezi'nin, engelli vatandaşların da sportif faaliyetlerini desteklemek amacıyla gerçekleştirdiği ''Engel Tanımayanlar Şenliği'' projesinin Trabzon ayağı, TFF Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

İldeki 5 engelli ve rehabilitasyon merkezi sporcularının yer aldığı şenliğe, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Gençlik ve Spor Müdürü Şerif Özgür, Defterdar Kenan Karadeniz, TFF yetkilileri ile sporcuların aileleri katıldı.

Şenliğin açılışında konuşman TFF Futbol Geliştirme Merkezi Bayan Futbolu Geliştirme Yönetmeni Erden Or, bugün eşzamanlı olarak Ankara, Bursa, Erzurum, İstanbul, Kayseri ve Van'da düzenlenen şenliklerin, engellileri çok mutlu edeceğine inandıklarını belirterek, ''Amacımız, TFF olarak Türkiye'de futbol tutkusunu toplumun tüm kesimlerine yaymaktır.

Yaklaşık 6.5 milyon engellinin olduğu ülkemizde futbol aracılığıyla engelli vatandaşlarımızın hayata daha sıkı bağlanmasını sağlamak ve onların da sahaya çıkarak bir şeyler başarabildiklerini göstermek en büyük hedefimizdir'' dedi.

Daha sonra şenliğe emeği geçen kurum yetkililerine plaket verildi.
Şenlikte, ildeki engelli ve rehabilitasyon merkezinde eğitim alan işitme, görme, zihinsel ve bedensel engelli sporcular hünerlerini sergiledi.

Şenliğe, Trabzonsporlu futbolcular Ferhat Çökmüş ile Remzi Giray Kaçar da katılarak, sporculara moral verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor