Engelli Milli Okçu, Olimpiyatları Hedefliyor

  Denizli'de 6 yıl önce akrabasının düğününde tabancayla rastgele açılan ateşle yaralanan ve tekerlekli sandalye ile yaşamını sürdürmek zorunda kalan milli okçu Murat Turan, Brezilya'daki olimpiyat oyunlarına katılmayı hedefliyor.   Olimpiyat oyunları önc

Engelli Milli Okçu, Olimpiyatları Hedefliyor
 
Denizli'de 6 yıl önce akrabasının düğününde tabancayla rastgele açılan ateşle yaralanan ve tekerlekli sandalye ile yaşamını sürdürmek zorunda kalan milli okçu Murat Turan, Brezilya'daki olimpiyat oyunlarına katılmayı hedefliyor.
 
Olimpiyat oyunları öncesi Fransa'da 2-8 Nisan 2016'da düzenlenecek olan Okçuluk Avrupa Şampiyonası için geçtiğimiz günlerde Antalya'da yapılan milli takım seçmelerinde ilk 3'e giren Turan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nu ziyaret etti.
 
Turan, hedefinin Avrupa şampiyonluğu olduğunu aktararak, "Fransa'da Okçuluk Avrupa Şampiyonası'nda ilk 4 arasında yer alarak, inşallah Brezilya'ya gideceğim. Önümüzde 3 aylık bir süreç var. Daha iyi çalışacağız" ifadelerini kullandı.
 
Murat Turan, ziyaret sonunda Subaşıoğlu'na üzerinde "Desteğinizi esirgemediğiniz için sonsuz teşekkürler" yazılı kalem hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler