Süper Lig ekibinden 1461 Trabzon'a transfer

1461 Trabzon Futbol Kulübü, Süper Lig ekiplerinden Başakşehir oyuncusu Enes Karakuş'u renklerine bağladı.

Süper Lig ekibinden 1461 Trabzon'a transfer

1461 Trabzon Futbol Kulübü, Enes Karakuş’u Süper Lig ekibi İstanbul Başakşehir’den 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı.

Hekimoğlu Döküm Spor Tesislerinde yapılan ve Başkanvekili Suat Hekimoğlu’nun katılımı ile yapılan imza töreninde 22 yaşındaki forvet oyuncusu Enes Karakuş kendisini 1 yıllığına 1461 Trabzon FK'ya bağlayan sözleşmeye imza attı.

Başkanvekili Suat Hekimoğlu, Enes’in kalitesini bildiklerini ifade ederek, “Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde takımımıza önemli katkılar sağladı. Kendisi bildiğimiz oyuncu. Bu sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuruyoruz.

Enes Karakuş yeniden 1461 Trabzon FK'da

Enes’i de bu kadronun içerisinde görmek istedik. Bu transferde bize kolaylık sağlayan İstanbul Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’a ve yönetimine teşekkür ederiz” dedi.

1461 Trabzon FK’da yeniden forma giyecek olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Enes Karakuş ise, “Hem 1461 Trabzon FK’nın başarısı hem de kariyeri için yeniden anlaşmanın sevincini yaşıyorum.

Bu sezon inşallah şampiyonluğa oynayacağız. Ben de şampiyonluk yolunda takımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi.

İmza töreni sonrası Başkan Celil Hekimoğlu, Başkanvekili Suat Hekimoğlu, Genel Sekreter Mehmet Alemdağ, yönetici Prof. Dr. Akın Çelik ve sportif direktörü Onur Çebi, Enes Karakuş’a başarı dileklerinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor