"En tehlikeli Trabzonspor..."

Beşiktaş’ta şampiyonluk konusunda en kritik virajlardan biri olarak görülen Trabzonspor maçı öncesi Ersan Gülüm, açıklamalarda bulundu.  Takımda harika bir atmosfer olduğunu, her oyuncunun hedefe giden yolda katkı verdiğini belirten tecrübeli stoper, “Bu

"En tehlikeli Trabzonspor..."

Beşiktaş’ta şampiyonluk konusunda en kritik virajlardan biri olarak görülen Trabzonspor maçı öncesi Ersan Gülüm, açıklamalarda bulundu.  Takımda harika bir atmosfer olduğunu, her oyuncunun hedefe giden yolda katkı verdiğini belirten tecrübeli stoper, “Bu yolda çok büyük mücadele verdik. Geriye 6 maç kaldı. Şampiyonluğa takım olarak inancımız tam. Takım içindeki birlikteliğe en güzel örnek Cenk Tosun... Kimi oyuncu forma şansı bulamadığı için küser, bozulur. Ancak Cenk küsmedi, çıkıp Karabük maçının kahramanı oldu” dedi.

‘EN TEHLİKELİ DEPLASMAN’

Trabzonspor maçının ‘kader maçlarından’ biri olacağının da altını çizen Ersan, “Trabzonspor her zaman ligin en tehlikeli deplasmanlarından biri. 2 hafta önce Galatasaray’ı yenerek güçlerini gösterdiler. Bizim için de çok büyük önem taşıyan bir maç. Eğer Avni Aker’den kayıpsız dönersek şampiyonluk yolunda yüzde 75 işi bitiririz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler