En kötüsü biz olduk!

A Milli takımımız Euro 2012 eleme grubunu 2. sırada tamamladı. A Milli takımımız gruplarını 2. sırada bitiren takımlar arasında yapılan listede ise son sırada kaldı. En iyi 2. takımlar puan hesabına göre 11 puanda kalan takımımız play-off maçları oynamaya

En kötüsü biz olduk!

A Milli takımımız Euro 2012 eleme grubunu 2. sırada tamamladı. A Milli takımımız gruplarını 2. sırada bitiren takımlar arasında yapılan listede ise son sırada kaldı. En iyi 2. takımlar puan hesabına göre 11 puanda kalan takımımız play-off maçları oynamaya hak kazandı. 

İÇ SAHADA GOL YEMEDEN GALİBİZ
Azerbaycan ile toplamda 7 kez (3 Özel Maç, 4 Resmi Maç) karşı karşıya gelen A Milli takım, bu 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. A Milli takım rakibiyle sahasında oynadığı 3 maçı da gol yemeden kazandı.

AZERBAYCAN DEPLASMANDA HİÇ YOK
Azerbaycan, Euro 2012 A grubunda deplasmanda oynadığı tüm maçlarda sahadan yenik ayrıldı. Almanya karşısında 6-1, Belçika karşısında 4-1, Avusturya karşısında 3-0, son sıradaki Kazakistan karşısında da 2-1 yenilen Azerbaycan son haftada A Milli takımımıza karşı 1-0 kaybetti ve toplamda kalesinde 16 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor