"En iyileri Burak'tı ama onu da..."

EURO 2012 Elemeleri play-off turu ilk maçında 3-0 mağlup olduğumuz Hırvatistan'da Ognjen Vukojevic, Gordon Schidlenfeld ve Danijel Pranjic ikinci karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunurken Vukojevic, Türkiye Milli Takımının en etkili oyuncusunun Burak Yıl

"En iyileri Burak'tı ama onu da..."

EURO 2012 Elemeleri play-off turu ilk maçında 3-0 mağlup olduğumuz Hırvatistan'da Ognjen Vukojevic, Gordon Schidlenfeld ve Danijel Pranjic ikinci karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunurken Vukojevic, Türkiye Milli Takımının en etkili oyuncusunun Burak Yılmaz olduğunu dile getirdi.

EURO 2012 Elemeleri play-off turu ilk maçında 3-0 mağlup olduğumuz Hırvatistan'da Ognjen Vukojevic, Gordon Schidlenfeld ve Danijel Pranjic ikinci karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin en iyi oyuncusunun Burak Yılmaz olduğuna dikkat çeken Vukojevic, ancak onun da savunmaları tarafından iyi marke edildiği için etkili olmadığını vurguladı.

Dinamo Kiev'de forma giyen orta saha oyuncusu Vukojevic, kendilerinin çok iyi oynadıklarını Türkiye'nin ise yeterli güce sahip olmadığını belirtirken ilk dakikalardaki agresif futbollarının rakibi şok ettiğini ardından gelen golle de Türkiye'nin direncini kırdıklarını söyledi.

İkinci maçta Türkiye'nin sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle 5 as oyuncusundan yoksun olmasına rağmen ülke onuru için sahaya çıkacağını düşünen Vukojevic, kendilerinin de 90 dakika boyunca savaşacaklarını ve ardından EURO 2012'ye gideceklerinden emin olduklarını dile getirdi.

"EN İYİLERİ BURAK YILMAZ'DI..."
28 yaşındaki oyuncu Türkiye'nin en güçlü oyuncusunun Burak Yılmaz olduğunu vurgularken: "Burak çok tehlikeli bir oyuncu, güçlü, hızlı ancak ikinci maçta cezalı olduğu için forma giyemeyecek. İlk maçta ise orta sahadan yeterli desteği alamadığı için Simunic ve Gordon arasında topla buluşamadı." sözlerini kullandı.

Türkiye'nin topu ayağına aldığında oldukça etkili bir takım olduğunu bildiklerini, ilk maçta ise rakiplerinin çok fazla orta saha oyuncusu ile sahaya çıktıklarını belirtti: "Belki de bu kadar erken gol bulmamıza davetiye çıkaran da bu oldu."

"ONLARI BENİ GÖNDERDİKLERİNE PİŞMAN ETTİM"
Bir dönem Beşktaş forması da giyen ve olaylı bir şekilde gönderilen Gordon Schidlenfeld ise kendisi açısından İstanbul'daki maçın ayrı bir önemi olduğunu vurgularken maça da ekstra bir motivasyon ile çıktığını dile getirdi: "Kesinlikle özel bir motivasyon ile sahada yer aldım."

Gordon: "Türklere beni gönderdikleri için yanlış yaptıklarını ispatladım." şeklinde konuşurken Bayern Münih forması giyen Danijel Pranjic ise ikinci maç için hazır olduğunu belirtti.

İlk maçta kendi sahamızda 3-0 kaybettiğimiz Hırvatistan ile ikinci maçta 15 Kasım Salı günü karşılaşacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor