En çok şutu Trabzonspor attı

Buna göre Trabzonspor ilk yarıda toplam 271 şut attı ve bunların 98'inden isabet saplayarak yüzde 37'lik bir oran tutturdu. Kaleye gönderilen şutların 24'ü golle sonuçlandı. Ayrıca Bordo-Mavililer yüzde yüzde 54'lük topla oynama oranıyla 5289 isabetli pas

En çok şutu Trabzonspor attı

Buna göre Trabzonspor ilk yarıda toplam 271 şut attı ve bunların 98'inden isabet saplayarak yüzde 37'lik bir oran tutturdu. Kaleye gönderilen şutların 24'ü golle sonuçlandı. Ayrıca Bordo-Mavililer yüzde yüzde 54'lük topla oynama oranıyla 5289 isabetli pas seviyesini yakaladı. Buna göre yüzde 71'lik bir isabetli pas oranı sağlandı. Trabzonspor ilk devrede toplam 323 orta yaparken, bunların 90'ından isabet sağladı ve yüzde 27''lik bir oranın sahibi oldu. Ayrıca oyuncular ligin ilk devresinde 90 korner atışı kullandılar. Trabzonspor 249 faulle en fazla faul yapan 5.takım özelliğini taşırken, 19 oyuncuyla Sivasspor'la birlikte ilk devrede en az oyuncu kullanan takım oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor