En çok sporcu Rize'de!

Spor Kontrolleri Kurul Başkanlığı tarafından 46 ilde yapılan denetlemeler sonucunda, Rize'nin lisanslı sporcu sayısı ve faal sporcu sayısında artışla birinci sıraya yükseldiği bildirildi. Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, yaptığı ya

En çok sporcu Rize'de!
Spor Kontrolleri Kurul Başkanlığı tarafından 46 ilde yapılan denetlemeler sonucunda, Rize'nin lisanslı sporcu sayısı ve faal sporcu sayısında artışla birinci sıraya yükseldiği bildirildi.
 
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, göreve geldiği günden itibaren spora, sporcu altyapısı ve tesisleşmeye yönelik hamleler yaptığını ifade ederek, spor kenti kimliği kazanan Rize'nin alınan tablolarla bir kez daha farklılığını ortaya koyduğunu belirtti.
 
İl ve ilçelerde yapılan çalışmaların sonucunu almanın kendilerini gururlandırdığını ifade eden Çelik, şunları kaydetti:
 
"Spor Kontrolleri Kurul Başkanlığı tarafından 46 ilde yapılan denetlemeler sonucunda, Rize lisanslı sporcu sayısı ve faal sporcu sayısında artışla birinci sıraya yükseldi. Bundan sonraki yıllarda da aynı başarıyı göstererek ivmemizi daha da yukarıya çekmeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda tesisleşmede ve sporun ivme kazanmasında büyük katkısı olan başta sayın valimize, milletvekillerimize, kurum ve kuruluşlarımızın amirlerine, spor camiası ve teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor