"En büyük projemiz milletdir"

Belediyecilikte Ak Parti ve diğerleri olarak nitelendirebiliriz diyen AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, şunları kaydetti. “Çünkü o kadar fark var ki belediye kavramı yerel yönetim Ak Parti ile doğdu. Ak Parti ile hayat buldu.

"En büyük projemiz milletdir"

Belediyecilikte Ak Parti ve diğerleri olarak nitelendirebiliriz diyen AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, şunları kaydetti. “Çünkü o kadar fark var ki belediye kavramı yerel yönetim Ak Parti ile doğdu. Ak Parti ile hayat buldu. Bunun en temel dayağı millettir. Bizim her projemizde millet kendini bulmaktadır. Her bir vatandaşın bende olsam böyle bir proje sunardım dediği noktadadır Ak Parti. Milletin partisi olmak bizim için sadece söylemden ibaret değildir. Rehberimizde millettir kaynağımızda millettir. Bu millet tarihin derin köklerinden gelen güçlü medeniyetin temsilcidir”.

Fotogaleri için tıklayın

 Genç, belediyecilikte temel ilkemiz en büyük dayanağımız millet olmaya devam edecek olduğunu vurgulayarak şöyle devam etti. “Önümüzdeki dönemde bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da AK belediye olarak hizmet alanında hedefimiz; Katılımcı Belediyecilik, Kültürel Belediyecilik Sosyal Belediyecilik olacaktır. Bunların her biri esasında büyük bir projedir. Büyük projelerin başlangıç noktasıdır. AK Parti, yerel yönetimlerde halkımızın katılımını sağlayan pek çok kanal inşa etmiştir.

AK Parti, milletimizin sesine hem ülke genelinde, hem de yerel yönetimlerde kulak vermiş insanlarımızın temel altyapı sorunlarını çözen, onların yaşam kalitelerini yükselten belediyelerimiz, aynı zamanda insanımızın ruhi ihtiyaçlarına da çözümler üretmiştir. AK Partili belediyeler şehirlerin sadece altyapı sorunlarına değil, şehir sakinlerinin sorunlarına da eğilmiştir. Yoksullar, engelliler, kimsesizler, şehit ve gazi aileleri, gençler ve çocuklarımız, yaşlılarımız için önemli, çok çeşitli ve büyük sosyal projeler hayata geçirilmiştir. İnsan merkezli medeniyet hayatımızın bir gereği olarak insan odaklı siyasete ve insan odaklı yerel yönetime inanıyoruz. Ulaşılmadık, ihtiyacı ve talebi dinlenmedik bir insanımızı bırakmamak hedefimiz olduğunu belirtti”.

Trabzon için bir projem var

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, AK Partili belediyeler halkımızdan uzun süre esirgenen temel hizmetleri sunarak işe başlamıştır. Şehirlerimizin kronikleşen sorunlarına, altyapı eksiklerine el atmış, hızla çözümler geliştirmiştir olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi. “Bu özellikleri ile Trabzon halkı yönetimde söz sahibi olma, fikir beyan etme ve aktif görev alma duygusunu üst seviyede taşıyan bir yapıya sahiptir. Bizim için bu özelliği ile Trabzon halkı bizim en önemli kaynağımızdır. Zaten özünde var olan Trabzon insanı Karadeniz insanı pratik zekâ çözüm yöntemlerinden azami derecede faydalanacağız. Bunun için” Trabzon için bir projem var” konulu çalışmamızı başlattık, herkesin yaşadığı şehirle ilgili görüşünü fikrini düşüncesi alıyoruz almak istiyoruz.

Trabzon'da AK Parti ile yeni bir dönem başladı her geçen dönem hedefimizi daha artırıyoruz insan merkezli bir yönetimle artık Trabzon’un yönetimine halkımızı da ortak ediyoruz. Trabzon ile ilgili Ortahisar ile ilgili kimin ne projesi nasıl bir düşüncesi varsa faydalanmak istiyoruz. Bu anlamda hem internet üzerinden hem de sokak röportajları ile halkımızı dinliyoruz katılımcı belediyenin en iyi örneklerini sergilemek AK Parti belediyeciliğini tam manasıyla temsil etmek gayreti içerinde olacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler