"Emre'nin cezasını kessinler"

Eskişehirspor’a... Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Halil Altıntop transferiyle ilgili yapılan eleştirilere çok sert yanıt verdi. Eskişehirspor cephesinden gelen tepkileri yersiz gördüğünü dile getiren Bordo-Mavililer’in patronu, “Biz, ahlaksızlık yaptığı

"Emre'nin cezasını kessinler"

Eskişehirspor’a...

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Halil Altıntop transferiyle ilgili yapılan eleştirilere çok sert yanıt verdi. Eskişehirspor cephesinden gelen tepkileri yersiz gördüğünü dile getiren Bordo-Mavililer’in patronu, “Biz, ahlaksızlık yaptığımızı düşünmüyoruz. Bu çocuk Eskişehir’e gitti, görüştü. Bonservisi elinde. Bizle de görüştü. Tercihini Trabzonspor’dan yana kullanmasında ne gariplik var. Bunu başka yerlere çekmemek lazım” dedi. Kulüp olarak oyuncu transferleriyle ilgili ekstra hassas olduklarını vurgulayan Başkan, “Trabzonspor’un bu konulardaki tavrı, örnek olacak niteliktedir. Ama çok isteyen varsa konuşsun, biz de konuşanlara cevabını veririz. Trabzonspor transfer ahlakını kimseden öğrenecek değil. Oyuncu bonservisi elinde oyuncudur. Görüşmek herkes kadar bizim de hakkımız” diye konuştu.

‘İmzası olsa görüşmezdik’

Şener sözlerini şöyle tamamladı: “Ayrıca Eskişehirspor’la herhangi bir imzası yok. Zaten bunu da özellikle kendisine sorduk. Atmış olsaydı, görüşmezdik bile. Sürekli olarak transfer konusundaki tavrımızı açıklıyoruz. Kimseyi ‘ayartma’ şeklinde bir politikamız asla olmadı, olmayacak. Trabzon’un bu konularda adı geçerken, herkes ayağını denk alsın, aklını başına toplasın”.

Emre Belözoğlu’na...

Bordo-Mavililer, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu’nun bir gazetede Başkan Sadri Şener’e yönelik yaptığı açıklamayı, şiddetle kınadı. Kulübün internet sitesindeki yazı şöyle: “Bir futbolcunun, kendi sınırlarını unutarak, bir başka kulübün başkanıyla polemiğe girme çabası, o oyuncunun hangi terbiyeye sahip olduğunun en açık ifadesidir. Başkan Sadri Şener’i değil eleştirmek, ismini dahi ağzına almak Emre Belözoğlu’nun haddine değildir. Fütursuzca bu saygısızlığı yapan bir futbolcunun, sahada hakemlere ve rakip takım oyuncularına nasıl davrandığını şimdi çok daha iyi yorumlayabiliyoruz. Kendinde bu hakkı gören Emre’nin neden oyundan atılamadığı da ayrı bir soru işaretidir. Şaşırtıcı olan Emre’nin tavırlarından çok, böyle bir oyuncuya Ay-Yıldızlı formanın ve takım kaptanlığının nasıl emanet edildiğidir”

‘Cezasını versinler’

“Şunu çok iyi bilmelidir ki; Sadri Şener, Belçika-Türkiye milli maçına kimsenin davetlisi olarak değil, kendi imkanlarıyla gitmiş ve dönmüştür. Ayrıca bu oyuncunun formasını giydiği kulübün yetkililerinin yapılan saygısızlığa karşı ne tür bir tavır sergileyeceklerini de merakla bekliyoruz. Emre’nin acilen Disiplin Kurulu’na sevkini ve hak ettiği cezayla cezalandırılmasını talep ediyoruz. Camia olarak oyuncuyu uyarıyor, söylemlerine son vermesini bekliyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor