Emre'den kendine yakışan hareket!

Yaptığı hareketlerle , davranışlarıyla bir sporcunun nasıl "olmaması" gerektiğinin açık bir örneği olan Emre Belözoğlu yine kendine yakışanı yaptı.Daha önce Trabzonsporlu Zokora'ya ırkçı söylemlerde bulunarak karakterini de ortaya koyan Emre Belözoğlu bu

Emre'den kendine yakışan hareket!

Yaptığı hareketlerle , davranışlarıyla bir sporcunun nasıl "olmaması" gerektiğinin açık bir örneği olan Emre Belözoğlu yine kendine yakışanı yaptı.

Daha önce Trabzonsporlu Zokora'ya ırkçı söylemlerde bulunarak karakterini de ortaya koyan Emre Belözoğlu bu kez küfürle gündeme geldi.

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçında mavi beyazlı takımın yedek kulübesine dönerek sinkaflı küfürler sarfeden Emre Belözoğlu'nun görüntüleri ekranlara yansıdı.

Daha önce de yaşanmıştı!

Geçtiğimiz sezon da Kasımpaşaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç tartışmalara konu olmuş ve Emre, Kasımpaşa yedek kulübübesine küfür etmiş ve mahkemelik olmuştu. Maçın ardından Emre hakkında konuşan Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Şota Arveladze “Türkçe bildiğim için ilk defa utandım” diye konuşmuştu.

SOSYAL MEDYA SALLANDI!

Ali Saltık ?@alisaltik
Tüm küfürlerimi önüme koydum baktım hepsi sensin Emre Belözoğlu..!


ASYA ?@Asyaaa1905
Emre belözoğlu, Atatürk'ün " Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim " sözüne tepki olarak doğmuştur.

Canberk Gürsoy ?@Canbreak
Emre Belözoğlu'nu savunan varsa o da karaktersizdir. Adamın yaptığı ortada, demek ki senin de Emre'den farkın yok, sen de adam değilsin.

kanime ?@kanimedaldal
Emre belözoğlu gibi adamlar futboldan temizlenmedikçe bu ülkede futbol falan gelişmez.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor