Emre'den "Hazırım" mesajı

Süper Lig'in ikinci yarısının başlamasına artık sayılı günler kala Trabzonspor teknik heyeti forvet transferinin olmaması ihtimalini göz önünde tutup hazırlıklarını buna göre yapıyor.İlk yarının sonlarındaki formunu ve gollerini Antalya kampında da sürdür

Emre'den "Hazırım" mesajı

Süper Lig'in ikinci yarısının başlamasına artık sayılı günler kala Trabzonspor teknik heyeti forvet transferinin olmaması ihtimalini göz önünde tutup hazırlıklarını buna göre yapıyor.

İlk yarının sonlarındaki formunu ve gollerini Antalya kampında da sürdüren Emre Güral, en önemli alternatif halinde. Genç oyuncuyla özel olarak ilgilenen ve “Seni hep hazır görmek istiyorum. Ancak sadece topla buluştuğunda değil, topsuz oyunda da yer almalısın. Trabzonspor’da forma giymek istiyorsan farkın olmalı” mesajlarını veren teknik direktör Mustafa Akçay’ın Beşiktaş önünde Emre’ye şans vermesi bekleniyor. Emre Güral da kendisine güveniyor. Forvet transferiyle hiç ilgilenmediğini yineleyen Bordo-Mavili oyuncu, “1 değil 3 forvet de alınsa ben daha fazla çalışmaya mecburum. Tek söyleyeceğim, taraftarların benim hazır olduğumu bilmesi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler