Emre "Juventus'a hazırım!"

 Trabzonspor'da son haftaların golcü ismi olan Emre Güral, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Juventus'a bileniyor. Antrenmanlardaki hırsı ile dikkat çeken golcü futbolcu İtalya devine göz dağı verdi. Kendisini her zaman hazır tuttuğunu belirten futbolcu, h

Emre "Juventus'a hazırım!"

 Trabzonspor'da son haftaların golcü ismi olan Emre Güral, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Juventus'a bileniyor. Antrenmanlardaki hırsı ile dikkat çeken golcü futbolcu İtalya devine göz dağı verdi. Kendisini her zaman hazır tuttuğunu belirten futbolcu, her şeyi başarabilecek güçtü olduklarını söyledi.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 13 maçta, Avrupa'da 4 maçta ve Türkiye Kupası'nda ise 1 maçta forma giyen oyuncu son haftalarda gol noktalarındaki performansıyla dikkat çekiyor. Maçlarda oyunda kaldığı sürelerde olumlu işler yapan genç oyuncu ligin ikinci yarısında daha çok forma şansı bulmaya başladı. Attığı klas gollerle dikkat çeken oyuncu Avrupa'da oynayacakları zorlu maç öncesi İtalya devi Juventus'u gözüne kestirdi. Ligde 7 gol atan oyuncu Avrupa'da ise ilk golünü Juventus'a atmak istiyor.
Kendisini her zaman hazır tuttuğunu belirten Güral, "Ben kendimi her zaman hazır tutuyorum ve hazırım da, daha büyük hedeflere doğru ilerlemeyi planlıyorum. Çift forvet oynamayı daha çok seviyorum. Çünkü yanınızda takım arkadaşınız oluyor savaşmak ve topu almak daha kolay oluyor" dedi.

Avrupa'da oynadıkları maçlarda hiç mağlup olmamaları ile ilgili olarak ise Güral, "Avrupa maçlarına çok iyi motive oluyoruz ve iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Bunu ligede yansıtmamız lazım. Avrupa'da yakaladığımız başarıyı devam ettirmek istiyoruz. Juventus'a karşı oynayacağız bizde Trabzonspor'uz bizimde hikayemiz var. Juventus çok büyük bir takım ve büyük oyuncular var aralarında kura çekildiğinde herkes zor olarak baktı ama ben zor olarak bakmadım çünkü her şeyi başarabiliriz biz. Çünkü bizim o kalitemiz var. İsteğimiz var. Bunu şimdiye kadar oynadığımız Avrupa maçlarında gösterdik. Bu maçların kendine göre karakteri var. İlk maçı orada oynayacağız. Avantajlı bir skor ile oradan ayrılırsak, Trabzon'da oynanacak olan maçta taraftarımızın desteğiyle iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Juventus burada taraftarlarımızdan etkilenecektir. Rakibimiz karşısında çok dikkatli olmamız lazım ufak bir hatamızı hemen değerlendirebilirler. Hocamızı bu maçlarda bana şans verirse en iyi şekilde mücadele ederek takıma katkı sağlamak istiyorum. Ben hazırım" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler