Emre: Hergün ölmek istemiyoruz!

Emre Belözoğlu, konuştu...Belözoğlu, bir UEFA skandalı yaşandığının altını çizip şunları söyledi: "Her gün ölmek istemiyoruz, bir gün ölmek istiyoruz. Ortada bir sürü yalan dolan haberler geçiyor. Bizler bilgi kirliliğinin, insafsızlığın bitip bir karar v

Emre: Hergün ölmek istemiyoruz!

Emre Belözoğlu, konuştu...

Belözoğlu, bir UEFA skandalı yaşandığının altını çizip şunları söyledi: "Her gün ölmek istemiyoruz, bir gün ölmek istiyoruz. Ortada bir sürü yalan dolan haberler geçiyor. Bizler bilgi kirliliğinin, insafsızlığın bitip bir karar verilmesini istiyoruz.

Burada UEFA'nın bir skandalı var. İngiltere'de oynarken beni ırkçılıkla suçlamaya çalıştılar. Siz Türk iseniz suçlusunuzdur, sizi suçlu çıkarmaya çalışırlar. Lobi olarak güçlü değilseniz, ezilirsiniz. Fenerbahçe'ye UEFA'nın verdiği karar skandaldır.

Fenerbahçe yerine Juventus ya da Milan'a bu karar uygulanabilir mi? Milan küme düşürülme kararı çıkarıldığında Şampiyonlar Ligi'nde oynadı ve şampiyon oldu"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor