Emre geri döndü

Karadeniz ekibinde kalp rahatsızlığı geçiren ve bir süredir takımından ayrı kalan Trabzonspor’un genç forveti Emre Güral, teknik direktör Hami Mandıralı tarafından Elazığ karşılaşmasının 18 kişilik kadrosunda yine kendisine yer buldu. Mücadeleye yedek kul

Emre geri döndü
Karadeniz ekibinde kalp rahatsızlığı geçiren ve bir süredir takımından ayrı kalan Trabzonspor’un genç forveti Emre Güral, teknik direktör Hami Mandıralı tarafından Elazığ karşılaşmasının 18 kişilik kadrosunda yine kendisine yer buldu.
 
Mücadeleye yedek kulübesinde başlayan Emre, ancak bu kez forma şansı bularak, 3 hafta sonra sahalara döndü. Trabzon’un bu sezonki en önemli oyuncularından biri olan 24 yaşındaki oyuncu, ikinci yarının başında Şahin Aygüneş’in yerine oyuna dahil oldu. Oldukça istekli maça başlayan Bordo-Mavili ekibin forveti, gole de yaklaştığı birkaç pozisyon yakaladı ama bunları etkili bir şekilde kullanamadı. Bunlardan en önemlisiyse 66. dakikada gerçekleşti. 
 
Çok yaklaştı ama...
 
Brezilyalı oyuncu Henrique, Elazığ savunmasının eksik kaldığı pozisyonda hızla hucüma çıktı. Pasını da sağ çapraza koşu yapan Emre’ye attı. Gelen topa vurmak yerine ceza sahasında rakibine çalım atmayı tercih eden Emre, böyle önemli bir fırsatı kaçırmış oldu. Bu sezon şu ana kadar 16 karşılaşmada forma giyen genç futbolcu, rakip fileleri 7 kez havalandırırken, 1 de asist yaptı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor