Emre Fatih Terim'in Damadı

Euro 2008 elemeleri grup maçında Türkiye'nin Macaristan'ı 3-0 yendiği maçta ilk gol sonrası basın tribününe el kol hareketi yapan Emre Belözoğlu hakkında federasyon tarafından neden cezai işlem yapılmadığına dair bir iddia ortaya atıldı.İddianın sahibi Tü

Emre Fatih Terim'in Damadı

Euro 2008 elemeleri grup maçında Türkiye'nin Macaristan'ı 3-0 yendiği maçta ilk gol sonrası basın tribününe el kol hareketi yapan Emre Belözoğlu hakkında federasyon tarafından neden cezai işlem yapılmadığına dair bir iddia ortaya atıldı.

İddianın sahibi Türkiye Spor Yazarları Derneği eski başkanı Onur Belge. Belge, önceki gece Kanal a Televizyonu'nda katıldığı spor programında, bir duyuma göre milli oyuncunun Fatih Terim'in damat adayı olduğu için federasyon tarafından bir ceza almadığını söyledi.

TSYD eski başkanı, Terim'in Amerika'da öğrenim gören kızı Merve'yle Emre Belözoğlu'nun ciddi bir ilişkisi olduğunun kendisine ilettildiğini, bu yakın ilişki sebebiyle Terim'in ve Futbol Federasyonu'nun futbolcuya ceza vermediğini belirtirken "Bu kadar eleştirilen böyle bir olayı Fatih Terim'in dahi cezalandırmamasının sebebinin çözümlenmesini halka bırakıyorum" dedi.

Federasyon kasetleri istemiş

Radikal Spor Servisi olarak görüşlerine başvurduğumuz Belge, kendisinin programda da "Ben dedikoducunun dedikoducusuyum" dediğini hatırlatırken Futbol Federasyonu'nun programın kasetlerini kanaldan istediğini söyledi. Belge, "Futbol Federasyonu gerçek suçluları cezalandıracağına kendisini eleştirenleri susturmak istiyor. Türk futbolu karanlık bir dönemin kapısında" yorumunda bulundu.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler