Emre de gözaltında!

Emre Belözoğlu'da şike operasyonunda gözaltına alındığı iddia ediliyor.

Emre de gözaltında!

Futbolda şike soruşturması kapsamında yürütülen operasyonun üçüncü dalgasında Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ve Ankaragücü'nden Kağan Söylemezgiller İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verirken, Beşiktaş eski yöneticisi ve futbol yorumcusu Sinan Engin de İstanbul Adliyesi'nde soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Berk'e ifade veriyor.

Maç öncesi mesajdan ifadeye
Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, 13 Mayıs 2011'de oynanan ve şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan Fenerbahçe-Ankaragücü maçında Ankaragücü oyuncusu Kağan Söylemezgiller'e maçtan önce gönderdiği mesajla ilgili olarak ifade veriyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Trabzon milletvekili Kemalettin Göktaş'ın "Emre, Ankaragücü'nde oynayan üç futbolcuya maçtan önce mesaj gönderdi" diyerek konuyu basının gündemine taşımıştı.

ntvmsnbc'de yer alan habere göre, Kemalettin Göktaş, Emre Belözoğlu'nun 13 Mayıs 2011'de kendisi gibi Ahmet Bulut'un menajerlik şirketine kayıtlı olan Kağan Söylemezgiller'e "Oğlum Kağan. Emre Abin ben. Aldırıyorum seni buraya. Sakın zorlamayın he. Kavga ettirme beni başkanla" yazılı bir mesaj gönderdiğini iddia etmişti.

Bu sırada Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek, Kağan Söylemezgiller'e şike teklif edildiğini söylemişti. Menajer Ahmet Bulut'un da ortağı olan Ekrem Okumuş mesaj attığı iddiasını doğrulamış ve "Olaylardan Emre'nin haberi yok. Bu bir şakaydı" itirafında bulunmuştu.

"Bilgime başvuracaklar"
Öte yandan futbol yorumcusu ve eski Beşiktaş yöneticisi Sinan Engin de Beşiktaş'ta bulunan İstanbul Adliyesi'nde şike soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Berk'e ifade veriyor.

Sinan Engin'in ne ile ilgili ifade verdiği hakkında net bir açıklama yapılmazken, Adliye girişinde başsın mensuplarının sorularını yanıtlayan Engin, soruşturma kapsamında bilgisine başvurulacağını söyledi.

Bir ayda 31 kişi tutuklandı
3 Temmuz'da başlayan futbolda şike operasyonunda aralarında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ve Fenerbahçeli yönetici Şekip Mosturoğlu'nun da bulunduğu 31 kişi tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor